Јужноморавски бригади 112
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+389 71 222 764
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kopkompani@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
Следете не:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Сервисен Центар
Најдоброто за вашиот автомобил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Работно време
ПОН - ПЕТ 08.00 - 16.30
САБОТА 08:30 - 14:00
НЕДЕЛА НЕРАБОТЕН

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ИМАТЕ ПРАШАЊА?
071 222 764 - Контакт
071 222 584 - Резервни делови
02(2) 533 111 - Фиксен и Факс

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
НАШАТА АДРЕСА
ЈУЖНОМОРАВСКИ БРИГАДИ 112
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

НАШИОТ ПРОЦЕС НА РАБОТА

 
Без разлика дали на вашето возило му треба рутински сервис или итна поправка, можете да му верувате на нашиот тим од експерти.
 

 
 
 
 

Професионална грижа

 
За вашиот автомобил
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Најсовремена машина

 
За чистење на DPF филтер
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Целосна дијагностика

 
Се на едно место
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Машинско чистење

 
Ладилник за парно
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нашите услуги

 
Во сервисниот центар се извршуваат автомеханичарски, автоелектричарски, автолимарски, автолакерски, услуги. За обезбедување на врвен квалитет во давањето на услугите сервисниот центар е опремен со дијагностичка опрема за електронска дијагностика, софтвер за дијагностицирање на дефекти на возилата,специјален алат за автомеханичарски услуги, основен алат за автомеханичарски и автоелектричарски услуги ,специјален алат за сложени каросериски поправки ,бокс за дефектажа на удрени возила. Персоналот кој што е ангажиран за извршување на горенаведените услуги е специјализиран и обучен за сите типови на дефекти на возилата и редовно посетува обуки во текот на годината за сите новитети кои се појавуваат кај возилата.
 

 
 
 
Компјутерска дијагностика на возила
 
 
 
 
Редовно одржување - сервис
 
 
 
 
Професионално отстранување на сложени дефекти
 
 
 
 
Машинско чистење на DPF филтери и катализатори
 
 
 
 
Машинско чистење на систем за греење и негова инсталација
 
 
 
 
Каросериски поправки и фарбање
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Сервисниот центар КОП КОМПАНИ е основан во 1991 година од страна на Александар Коп. Една од првите фирми кои можат да се пофалат со богато, долгогодишно искуство во бизнисот со сервисирање на возилата. Својата успешна работа ја заокружува со отварање на сервисен центар, кој што содржи административен дел, магацин и сервисен простор опремен со најсовремена технологија на уреди и инструменти, кои овозможуваат брза и успешна дојагноза за дефектот на возилото. Во одделението за сервис и оддржување, еднаш годишно се изведуваат обуки, на кои вработените се остручуваат и запознаваат со сите светски новитете од обласна на автомобилската индустрија.
 
Погледни сертификати
 
 
 
 
 

Техничка опременост

 
LAUNCH универзален софтвер за дефекти за возила од 2010 година
WURTH универзален софтвер за дефекти за возила од 2018 година

Електронски каталози на делови;
 • Основен автомеханичарски и автоелектричарски алат;
 • Специјален алат за сложени поправки;
 • Апарат за вакум и полнење на клима уреди ARIAZONE 5001 ;
 • Апарат за стартување ,полнење и проверка на акумулатори;
 • Воздушен компресор мрежно поставен во целиот објект;
 • Машина за чистење на ДПФ филтери и катализатори DPF MAC 2500;
 • Машина за чистење на систем за греење - парно и инсталација ERC 850-PD;
 • Специјален алат за сложени каросериски поправки,основен алат.;

   
   
   
   
  Опрема за дијагностицирање на електронски системи и софтвер за дефекти :
  V.A.G.1551,
  V.A.S.-KOM,
  V.A.S.5051,
  BEAR 100,
  V.A.S.5052A,
  NANOCOM,
  BOSCH KTS 540
   
   
   
   
   
   
   

  Зошто да не одберете нас?

   
  Економскиот оператор располага со сопствена инфраструктура со затворен работен простор сервисен центар од 530 м2, магацински простор за резервни делови од 100м2 ,сопствен заграден паркинг простор од 800м2 кој е обезбеден со 24 часовен видео надзор со аларм, автолимарски дел и канцелариски простор ...  Прочитај повеќе
   

   
   
  Дијагностичка опрема
   
  за повеќе типови на возила
   
   
   
   
  Специјален алат
   
  за автомеханичарски работи
   
   
   
   
  Посебни алати
   
  за лимаро фарбарски услуги
   
   
   
   
   
   

  Галерија

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Контакт

   
  *
   
  *
   
  *